NTD KAJUH - SLOVAN

NLB.si

NLB podpira NTD KAJUH – SLOVAN v projektu NLB šport mladim

www.nlb.si

 

BTC CITY sponzor kadetske in mladinske ekipe NTD KAJUH-SLOVAN

www.btc-city.com

 

TRENINGI NAMIZNEGA TENISA ZA OTROKE

       
Treningi in vpis novih članov od septembra 2023 naprej!!
1.) Namiznoteniška dvorana KODELJEVO, Ulica Carla Benza 11 (vhod na kopališče):

U-12 (2. – 6.razred) –2x tedensko:

torek in četrtek 16.00 – 17.00

U-15 (7., 8., 9. razred) –2x tedensko

torek in četrtek 17.00 – 18.15

U-17 (9.r. in srednješolci) -2x tedensko

ponedeljek 16.30-18.00 in petek 15.30-17.00 

2.) NOVA LOKACIJA!! 

Dvorana KRIM, Ob dolenjski železnici 50

Vpis od 6.9. naprej

ponedeljek in sreda 16.30 – 17.30 (otroci od 8 do 14 let )

Pridi in spoznaj nove prijatelje. Prvi obisk je brezplačen!

info: ntdkajuh@gmail.com ali 031 522906

ODPRTO PRVENSTVO LJUBLJANE V NAMIZNEM TENISU - 32. Kajuhov turnir, 30.9. in 1.10. 2023

Na dvodnevnem turnirju OP Ljubljane v namiznem tenisu, ki se bo odvijal zadnji vikend septembra na Kodeljevem, organizator NTD Kajuh-Slovana pričakuje preko 200 nastopajočih.

Bojan Tokić je že vrsto let podpornik turnirja na Kodeljevem in se rad spominja časov, ko je tudi sam tu nastopal. Vsako leto podari svoj dres, katerega prejme srečni izžrebanec.

Sobota: – mlajši kadeti in kadeti posamezno in  dvojice

Nedelja: – člani posamezno in mladinci posamezno in dvojice

Turnir podpirajo veliki sponzorji: MOL, NLB, GENIS, GENLAN, JATA EMONA, SPAR,  TISKARNA MIMO,  TRIGLAV, WOOP!

in ostali donatorji: BTC-CITY, DELAMARIS, Graverstvo BRUNO KOSI,  JURMAN, MERCATOR-EMBA,  HYUNDAI, RED BULL, FITNES CENTER BIT, DANA

DRŽAVNE ČLANSKE PRVAKINJE 2023

Prvakinje že drugo leto zapored igralke NTD KAJUH-SLOVANA!!

Skozi celo sezono so ostale zbrane in brez poraza zaključile redni del 1. Slovenske namiznoteniške lige. Tudi v Play offu so pokazale, da so letos nepremagljive in zanesljivo slavile v finalu z 2:0 v zmagah proti nasprotnicam iz Puconcev.

Lara Opeka je že drugič zapored postala najboljša igralka 1. SNTL!

Za ekipo so nastopile: Lara Opeka, Tjaša Novak, Enya Moltara, Nuša Bolte, Katarina Lešnjak, Tajda Šabanov, Vesna Najdič Andrin, Zala Kontelj.

Trenerka: Špela Polončič

KAJUHOV TURNIR ZA MLADE 2023

NTD Kajuh-Slovan in sponzor Zavarovalnica Triglav vabita, da se nam pridružiš na turnirju v namiznem tenisu za mlade v namiznoteniški dvorani Kodeljevo

četrtek, 9.11.

– U-10, l.2013 in mlajši: prijave ob 16.30 uri

– U-12, l. 2011 in 2012: prijave ob 17.00 uri

petek, 10.11.

– U-14, l. 2009 in 2010: prijave ob 15.30 uri

– mladinci in mladinke: prijave ob 17.00 uri

Nastop je brezplačen in na lastno odgovornost. Potrebno je upoštevati priporočila NIJZ.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

Kajuhovci prvi igrali namizni tenis na Triglavu

Bil je večer po tekmovanju, ko je med igralci padla ideja: »Kaj pa če bi šli skupaj na Triglav in tam igrali namizni tenis?«. Soglasna odločitev je bila, da se naslednje poletje odpravimo na najvišji vrh Slovenije. In smo šli 😊.

V času, ko je bilo veliko vprašanj in negotovosti zaradi koronavirusa so se vezi med igralci še bolj spletle. Po preklicu epidemije so se z veseljem vrnili na treninge in poskušali ponovno priti v najboljšo formo za prihajajoča tekmovanja. Pri tem nam je v veliko podporo sponzor NLB d.d.  s katerim sodelujemo v projektu ŠPORT MLADIM. Trudimo se, da mladi kakovostno preživljajo svoj prosti čas, ostajajo telesno aktivni in ustvarjajo neprecenljive medsebojne vezi. Preden smo se podali na najvišji vrh smo se skupinsko odpravili še na Kofce, Veliki vrh, Nanos ter na preizkus plezalne opreme v Turnc.

Termin za odhod je bilo potrebno uskladiti z vsemi obveznostmi igralcev zaradi treningov in priprav. Še najbolj pomembno pa je bilo počakati na primerno vreme, da smo lahko zagotovili varen vzpon in spust z gore. Odločitev smo vsi nestrpno čakali.

Napočil je dan, 16.8.2020, ko smo se zgodaj zjutraj dobili in skupaj krenili proti izhodiščni točki v dolini Krme. Do koče na Kredarici smo porabili celo dopoldne zaradi velike skupine otrok in odraslih, poleg tega pa smo morali na vrh prinesti še mizico za namizni tenis. Na poti smo srečevali pohodnike, ki so z navdušenjem pozdravili našo »noro« idejo, da bomo na vrhu igrali namizni tenis. Poslovili smo se z gorniškim pozdravom »Srečno!« in jo mahnili naprej. Čudoviti razgledi na okoliške vrhove ter gamsi in svizci so pričarali nepozabno doživetje med otroki in mladimi, ki so se prvič podali v gorski svet.

Po počitku na Kredarici smo se z varovalno opremo odpravili po plezalni poti na vrh Triglava. Ko smo prišli do Aljaževega stolpa smo tradicionalno krstili člane in hiteli postaviti mizico. Vreme na 2864m je vetrovno a to ni ustavilo naših igralcev in igralk. Vsi so želeli odigrati nekaj izmenjav na najvišjem vrhu Slovenije. Bili smo glavna atrakcija tistega popoldneva.

Po spustu preko Malega Triglava nazaj v kočo smo zadovoljni, da nam je uspelo, zaspali. Naslednji dan smo se spustili nazaj v dolino in si polni vtisov rekli:« Kajuhovci smo prvi igrali namizni tenis na Triglavu«.

#Športmladim  #NLBPodpira  #NTDkajuhslovan

POLETNE PRIPRAVE ROGAŠKA SLATINA 2023

Poletne priprave društva v Rogaški Slatini od 14. do 18. avgusta

Zavarovalnica Triglav, png

Zavarovalnica Triglav, d.d.

www.triglav.si

3. mesto Lare Opeka na evropskem prvenstvu !

 

V času ko je večina počivala in uživala na plaži je Lara pridno trenirala. To se ji je lepo obrestovalo saj si je na minulem 59. Evropskem prvenstvu za mlade v Zagrebu, od 8. do 17. julija, priborila medaljo v konkurenci kadetinje ekipno. Lara je skupaj s igralkami Katarino Stražar, Leo Paulin in Niko Kobetič premagovala ekipo za ekipo Slovaške, Srbije, Španije in Anglije. V polfinalu jih je zaustavila ekipa Poljske in to je bilo dovolj za osvojitev vrhunskega rezultata, 3. mesto v Evropi med kadetinjami.

V posamezni konkurenci, kjer se igra od začetka do konca na izpadanje, je Lara v tabeli s 128 igralkami dobila neugodno madžarko Marto Nagypal proti kateri je izgubila 1:4. Vse igralke, ki izpadejo v 1. kolu nastopijo nato v tolažilnem delu tekmovanja. Tu je igrala Lara  bolje in zaporedoma nanizala štiri zmage. V polfinalu je bila boljša belgijka Jana Bernard. Odličen rezultat v tolažilnem delu samo pomeni, da bi ob nekoliko ugodnejšem žrebu v finalu mogoče prišla tudi dlje?

V dvojicah je skupaj z Leo Paulin v 1. kolu izgubila proti hrvaški navezi Arapovič-Sušac. V mešanih dvojicah pa je z Rokom Trtnikom igrala bolje in se po dveh zmagah uvrstila med 32 najboljših.

Čestitke Lara za medaljo in ostale odlične rezultate!!!